Ερχόμαστε στην πόρτα σου όπου κι αν βρίσκεσαι!

Σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες έως 79.99€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,50€.

Για παραγγελίες από 80€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Και στις δύο περιπτώσεις, αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει χρέωση υπηρεσίας 1,50€.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες έως 119.99€ τα έξοδα αποστολής είναι 15€.

Για παραγγελίες από 120€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλες οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με ACS Courier. Ο χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι 1-3 ημέρες. Η ακριβής διάρκεια παράδοσης καθορίζεται βάσει καταλόγου της μεταφορικής εταιρείας, σχετικά με τις δυσπρόσιτες χερσαίες ή νησιωτικές περιοχές.

Στην Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης είναι 3-10 ημέρες. (Αν επιθυμείτε express παράδοση στην Κύπρο εντός 3 ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την καταχώρηση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.)

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για αποστολές σε χώρες του εξωτερικού (εκτός Ελλάδας και Κύπρου) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στέλνοντας email στο info@stylina.gr προκειμένου να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια για τα έξοδα αποστολής και τον χρόνο παράδοσης αναλόγως την χώρα στην οποία βρίσκεστε. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας δεν υποστηρίζουν την μέθοδο πληρωμής της αντικαταβολής και θα πρέπει το ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα μεταφοράς να κατατεθούν στον τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την αποστολή των προϊόντων ή να γίνει απευθείας πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέλετε διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!