Εάν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε από το STYLINA.gr, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με άλλο χρώμα ή μέγεθος ,να το αλλάξετε με άλλο προϊόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί μια επιστροφή και αλλαγή είναι το προϊόν να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση όπως την στιγμή που το παραλάβατε, με όλα τα καρτελάκια πάνω. Επίσης, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το έντυπο και η απόδειξη αγοράς που σας αποστείλαμε. Προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί κάποια φθορά στο προϊόν κατά την διαδικασία της επιστροφής για την οποία είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς, σας προτείνουμε να έχετε προστατέψει το προϊόν είτε στην συσκευασία που σας αποστείλαμε, είτε σε κάποια άλλη συσκευασία, πριν τοποθετηθεί στην ειδική σακούλα αποστολής της μεταφορικής εταιρείας.

Προσοχή! Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας είναι δυνατό να επιστραφούν, εκτός από τα κοσμήματα. Επίσης, αν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών παρέλθει, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την διαδικασία της επιστροφής. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Αφού αποφασίσετε πως θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με κάποιο άλλο, μας ενημερώνετε μέσω email στο info@stylina.gr ή τηλεφωνικά στο 6940880481 για το προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή, ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα να εξαντληθεί έως ότου πραγματοποιηθεί η όλη διαδικασία.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

1. Αποστολή με ACS Courier

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το εκάστοτε προϊόν και χρησιμοποιήσετε την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ACS Courier, αποστέλλετε το προϊόν με δική μας χρέωση (σημειώνετε χρέωση παραλήπτη) και έπειτα σας στέλνουμε εμείς το νέο προϊόν. Η διαδικασία επαναποστολής στοιχίζει 5€, τα οποία προκαταβάλλονται πριν την αποστολή του νέου προϊόντος.

2. Αποστολή με Άλλη Μεταφορική Εταιρία
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία, τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε μας ενημερώνετε με email στο info@stylina.gr ή τηλεφωνικά στο 6940880481.

Μας στέλνετε το προϊόν με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ACS Courier με χρέωση παραλήπτη. Η διαδικασία αυτή κοστίζει 5€ τα οποία θα αφαιρεθούν από το πόσο της παραγγελίας σας και έπειτα θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων εντός 10 ημερών μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών.

Προσοχή! Σε περίπτωση που αποστείλετε το προϊόν με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, τότε επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς με τα έξοδα αποστολής με βάση τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης, σε περίπτωση που διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται χωρίς τραπεζικά έξοδα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν φέρουμε ευθύνη για τα τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν και θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς.

Για να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η επιστροφή του εκάστοτε προϊόντος θα σας παρακαλούσαμε να έχετε στο δέμα την απόδειξη ή το έντυπο που παραλάβατε μαζί με το προϊόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Στα εκπτωτικά προϊόντα και προϊόντα προσφοράς δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 6940880481, να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε email στο info@stylina.g