1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας από την μεταφορική εταιρεία. Υπάρχει χρέωση της υπηρεσίας 1.5€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας και είναι διαθέσιμος τρόπος πληρωμής μόνο για την Ελλάδα. Η χρέωση της υπηρεσίας υπολογίζεται κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, καθώς επιλέγετε την πληρωμή με αντικαταβολή – μετρητά κατά την παράδοση.

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Η πληρωμή γίνεται άμεσα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας στα αντίστοιχα πεδία, στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών Viva Payments. Λαμβάνουμε την πληρωμή σας και έπειτα προχωράμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

  1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η πληρωμή γίνεται μέσω μεταφοράς του συνολικού ποσού της παραγγελίας σε λογαριασμό μας. Συνεργαζόμενη Τράπεζα είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Η μεταφορά των χρημάτων γίνεται χωρίς επιβάρυνση εξόδων για κανένα από τα δύο μέρη και πραγματοποιείται την ίδια στιγμή. Για μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε τα όποια έξοδα υπάρχουν και για τις δύο πλευρές. Συνήθως, οι μεταφορές χρημάτων ανάμεσα σε δύο τράπεζες γίνονται τις επόμενες 1-2 εργάσιμες ημέρες, από την μέρα καταχώρησης της εντολής σας. Σε κάθε περίπτωση, μόλις λάβουμε το ποσό της παραγγελίας σας, προχωράμε στην αποστολή του πακέτου σας. 

Παρακαλούμε ΠΑΝΤΑ να συμπληρώνετε στις λεπτομέρειες της κατάθεσής σας το Όνομα σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που θα υπάρχει στο email επιβεβαίωσης που θα έχετε λάβει από εμάς.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5707-091087-680
ΙΒΑΝ: GR3101727070005707091087680
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΙΝΝΗ ΑΝΝΑ