Μπορείς να κάνεις παραγγελία όπου κι αν βρίσκεσαι! Σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Για αποστολές εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής είναι 3.5€ για παραγγελίες έως 50€ και Δωρεάν για παραγγελίες 50€ και άνω. Και στις δύο περιπτώσεις, αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει χρέωση υπηρεσίας 1€.

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι 9€ για παραγγελίες έως 120€ και Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 120€.

Για αποστολές σε χώρες του εξωτερικού (εκτός Ελλάδας και Κύπρου) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή στέλνοντας email στο info@stylina.gr προκειμένου να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια για τα έξοδα αποστολής και τον χρόνο παράδοσης αναλόγως την χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής. Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα και πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση.

Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Έλλαδας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με άλλο χρώμα ή μέγεθος ,να το αλλάξετε με άλλο προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία αλλαγής θα βρείτε εδώ (και βάζουμε link με Πολιτική Επιστροφών).

Αν το προϊόν που επιθυμείτε έχει εξαντληθεί, μπορείτε να πατήσετε την καρδούλα που υπάρχει δίπλα στην φωτογραφία, να το προσθέσετε στην Wishlist σας και εμείς θα σας ενημερώσουμε μόλις το παραλάβουμε ξανά.